Menu Sluiten
 1. U krijgt de beschikking over de (praktijk)ruimte van Bewust Wel Zijn, aan het eind van de oprit aan Laan 1940-’45 nr. 6 – 7231 GL Warnsveld.
 2. Huren van de praktijkruimte is mogelijk vanaf 1 uur per keer; hiervoor geldt een uurprijs van € 15,-. Daarna is uitbreiding mogelijk per half uur.
 3. Vanaf 2 uur aaneengesloten huur geldt een uurprijs van € 11,50. Voor ieder 1/2 uur dat langer wordt gehuurd / gebruikt geldt een meerprijs van € 6,- per half uur. Thee/koffie zijn hierbij inbegrepen.
 4. De ruimte is rolstoeltoegankelijk, beschikt over een eigen entree, een keukenblokje (inclusief koelkast) en toiletvoorziening. Indien u iemand met een rolstoel verwacht, dit graag van tevoren aangeven.
 5. De ruimte is standaard voorzien van twee stoelen, een (kleine) tafel, 2 krukjes en een massagetafel. Indien u behoefte heeft aan andere voorzieningen, dan is hierover vooraf overleg mogelijk. Afhankelijk van de vraag kan dit extra kosten met zich meebrengen.
 6. Indien u gebruik maakt van de massagetafel dan is het de bedoeling dat u zelf beddengoed en/of handdoeken meebrengt. Wanneer u gebruikt maakt van het linnengoed van Bewust Wel Zijn zal daarvoor een vergoeding worden doorberekend.
 7. Voor de gereserveerde uren ontvangt u achteraf per mail een factuur, waarbij een betalingstermijn van 14 dagen wordt gehanteerd.
 8. U kunt de huurperiode verlengen of het tijdstip wijzigen als deze niet aansluitend is gereserveerd. De extra tijd wordt in rekening gebracht.
 9. Tot 24 uur voor aanvang van de reservering is annuleren of wijzigen kosteloos. Daarna wordt de reservering volledig in rekening gebracht.
 10. Bent u minder lang gebleven, maar heeft u niet (tijdig) geannuleerd of gewijzigd, dan geldt uw gereserveerde tijd als overeenkomst en dient hiervoor betaald te worden. Deze tijd kan immers
  niet door een ander gebruikt worden.
 11. Bij meerdere aanvragen voor huur op een gelijk moment geldt dat structurele huurafspraken gaan voor incidentele huur. Bij meerdere aanvragen voor incidentele huur geldt: wie het eerst
  komt, het eerst maalt.
 12. Nadere informatie over de sleutel ontvangt u na kennismaking en uiterlijk een dag voor de gereserveerde datum (zo mogelijk) telefonisch.
 13. Bewust Wel Zijn / Silvia Horstink behoudt zich het recht voor iemand de huur te weigeren als dit niet passend wordt geacht.
 14. Het is niet toegestaan toegangsinformatie of sleutels door te geven aan derden.
 15. De ruimte beschikt over een luchtcirculatie / afzuigsysteem. Hiervoor kunt u de afstandsbediening gebruiken. Deze ligt op het kastje. Graag na afloop de afstandsbediening instellen op de zandloper (rechtsonder).
 16. De huur van dit pand is vrijgesteld van omzetbelasting ingevolge art. 11, lid 1, letter b.
 17. De ruimte dient in dezelfde staat en bezemschoon te worden achtergelaten, waarbij de vaat is afgewassen en opgeruimd.
 18. Wanneer er schade is ontstaan aan de eigendommen van Bewust Wel Zijn / Silvia Horstink wordt u verzocht dit te melden en zal de schade op de huurder worden verhaald.
 19. Bewust Wel Zijn / Silvia Horstink is op geen enkele wijze aansprakelijk in geval van diefstal, beschadiging of vermissing van eventueel door u meegebrachte of opgeslagen materialen of
  apparatuur. Evenmin kan Bewust Wel Zijn / Silvia Horstink aansprakelijk worden gesteld voor hetgeen de huurder uitvoert in de praktijkruimte.
 20. De verwarming voor de ruimte wordt op afstand gecoördineerd, maar is via de thermostaat in de praktijkruimte ook handmatig door u te bedienen (druk op de thermostaat en via de ring
  kunt u de temperatuurinstelling verhogen of verlagen). Ook na afloop hoeft u de thermostaat niet in te stellen, ook dat gebeurt op afstand.
 21. Vriendelijk verzoek om de sleutel van de praktijkruimte na afloop terug te leggen op de afgesproken plek, zodat ook de volgende huurder er in kan.

  Hartelijk bedankt voor uw medewerking!